شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه شیرینی توپی گردو و آلبالو


از آنجا که در عید نوروز در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهمانی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم و جدید هستند.

 به گزارش لقمه،  بهتر است در تهیه این شیرینی جایگزین سالم تری نسبت به پودر قند بیابید تا با سلامت بیشتری آن را برای میزبانی از عزیزانتان فراهم آورید.

• تعداد: 48 عدد

• زمان تهیه: 40 دقیقه

• زمان پخت: 18 دقیقه

مواد لازم

• ¼ پیمانه آلبالو خرد شده

• یک پیمانه کره آب شده

• نصف پیمانه پودر قند

• نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

• نصف قاشق چایخوری وانیل

• دو پیمانه آرد کامل

• ¾ پیمانه گردوی بوداده و تفت داده خرد شده



طرز تهیه

1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه و سرعت بالا هم بزنید. نصف پیمانه پودر قند، عصاره بادام و وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را به تدریج اضافه کنید. تا زمانی که می توان آرد را با هم‌زن برقی مخلوط کنید و سپس با قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید. در آخر، گردو و آلبالوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

3. خمیرها را به توپ های ریز شکل دهید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. توپ های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و آنها را 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

4. آنها را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. در صورت تمایل روی آنها پودر شکر یا دانه های ریز خوراکی قرمز رنگ بریزید تا شکل زیبایی نیز بگیرند. 




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
کدخبر:6285منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ دهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6285.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر