هر سال زمان برگزاری مراسم اسکار که می رسد، دست اندرکاران مجله س. ان. تراولر، گزارشی از مهمانی فرمانداران (Governors Ball) تهیه می کنند، زیرا این ضیافت چیزی نیست که در کل سال و در هر جایی بتوان نمونه اش را دید.
به گزارش لقمه، راهنمای ما ولفگانگ پاک است که امسال غذاها و خوراکی های محبوب دوستان مشهورش را معرفی می کند، برای مثال او می گوید که باربرا استرایسلند عاشق ریزوتوی قارچ با ترافل سیاه است. او همچنین به عنوان مسئول تدارکات این ضیافت بزرگ، جزئیاتی در مورد پشت صحنه بیستمین سالگرد این مهمانی ارائه می دهد. او یکی از خاطراتش را اینطور تعریف می کند: «یادم میاد پارسال جنیفر لارنس اومد پیشم گفت: "من می شناسمت، عکستو تو خونمون روی بسته سوپ دیدم!"»
سالمون دودی اسکار ماتزو
ولفگانگ می گوید: «ما چندین ساله که این غذارو درست می کنیم و خیلی محبوب شده و همه دوستش دارن. یادم میاد اولین بار مایکل کین از این غذا خورد، چند روز بعد که اومده بود اسپاگو، من براش پیتزا سالمون دودی درست کردم و اون گفت: "نه من سالمون دودی اسکارو می خوام!"»
رول بهاری سبزیجات، خردل چینی
«آنتونی هاپکینز گاهی گیاهخوار میشه و عاشق این رول های بهاری از شینوآ است!»
تارتار تن ماهی اسپایسی با دانه های کنجد
«این غذا از سال 97 یا 98 تو منو بوده. غذای محبوب سالهاست. همه وقتی میان رستوران من عاشق این غذا میشن، از مارتین اسکورسیزی گرفته تا جان تراولتا و مایکل داگلاس. وقتی میان رستوران بطور ویژه این غذارو سفارش میدن.»
کوبی برگر های مینیاتوری
«حدود بیست ساله که این برگرهارو درست می کنیم. همه عاشقشن. یادم میاد جی لنو تو مهمونی بود و به سمت قسمت غذاهای دریایی رفت و گفت: "همشون خوبن، ولی همبرگرای من کوشن؟!"»
بشقاب سوشی
«وقتی همه از سینما میان، میرن سمت قسمت سوشی و غذاهای دریایی و کمی اونجا پرسه می زنن و از هر کدوم از اینا یه کم برمی دارن.»
سیب زمینی تنوری با خاویار
«سیب زمینی های تنوری پیچیده شده در فویل طلایی با خاویار یکی از غذاهای محبوب جورج کلونی هستن!»
پاپ های کره بادام زمینی با روکش شکلاتی
«من کره بادوم زمینی نمی خورم، طعمشو دوست ندارم. ولی از هر میز به میز دیگه میرم و می بینم که همه عاشقشن.»
گواکامولی ادامام
«می دونم که ناتالی پورتمن و الن دجنرز گیاهخوارن، به همین خاطر با توجه به گیاهخوار بودن این دو نفر غذا درست می کنم، مثلاً پارسال گواکامولی ادامام درست کردم. امسال کدوحلوایی گردویی با فارو و برنج داریم. کنارش سالاد سبزیجات و کیک هویج درست کردم. اگر الن بیاد، براش یک سینی بزرگ با سه یا چهار غذای گیاهی می فرستم. ولی اگه تام کروز یا رابرت داونی جونیور یا باربرا استرایسلند باشن، در هر صورت میان رستوران و چیزی رو کم من پیشنهاد می کنم می خورن. اگه لئو دی کاپریو بیاد اسپاگو، بهش منوی مزه کالیفرنیا رو میدم. بنابراین همشون بعد از این همه سال بهم اعتماد دارن. ولی گاهی مثل پارسال وقتی انگ لی اومد و جایزه بهترین کارگردانو برد، پرسیدم غذای ایتالیایی می خوره یا چینی و اون گفت چینی می خوره و من براش ماهی بخارپز با پیازچه و زنجبیل درست کردم.»
ماکارونی و پنیر تنوری
«اونا عاشق این غذان! ازش سیر نمیشن. غذای راحتیه و از همیشه محبوب تره.»
پای مرغ با ترافل سیاه
«همه این غذارو می خوان و سفارش میدن. هیئت فرمانداران میگه: "برامون مهم نیست چی درست می کنی، ولی باید پای مرغو درست کنی."»
اسموتی های مغذی و گاسپاچوی هویج-پرتقال
«آب پرتقال و آب هویج رو همیشه داریم و با هویج و سیب تزئینش می کنیم.»
شنیسل واینر
«احتمالاً اگه من بودم غذامو با سیب زمینی تنوری با خاویار شروع می کردم و بعد لابستر شینوآ می خوردم و شاید کمی ریزوتو یا تورتلینی با شنیسل های مینی واینر می خوردم. ولی اینارو می خوردم چون عصبی ام نه اینکه گرسنه باشم.»
کیک بیستمین سالگرد
«برای جشن گرفتن بیستمین سالگرد به عنوان مسئولین تدارکات ضیافت فرمانداران، می خوایم کیک بزرگی آماده کنیم و به همه یه تیکه کیک بدیم. دوباره اسکارهای شکلاتی داریم و یه ایستگاه بزرگ شکلات داریم که اونجا دسرهای کوچیک مثل یوزو سمیفردو با مرنگ چای سبز و بلوبری، آبنبات شیرین بیان، پارفه شکلاتی و برگ های تنباکوی کاراملی و کیک هویج سرو می کنیم. من بیشتر از همه اونایی که اونجا هستن عاشق شیرینی ام. فکر نکنم کسی بیشتر از من شیرینی دوست داشته باشه.»
بازگشت به صفحه نخست