انگور کالری کمیدارد و سرشار از ویتامین C و فیبر است، بنابراین یک خوراکی بسیار مفید و مغذی به شمار میآید؛ اما یک ماده به نام تیرامین در آن وجود دارد، یک نوع اسید آمینه که از شکستن زنجیره پروتئینی در غذاهای مانده به وجود میآید.
به گزارش لقمه،تیرامین میتواند فشار خون را بالا ببرد و در نتیجه در یک گروه از مردم ایجاد سر درد میکند.
اگر این اتفاق برایتان افتاد، شاید بهتر باشد از بعضی خوراکیهای دیگر مثل 1- گوشت دودی یا نمک سود، 2- پنیر کهنه و 3- مرکبات دوری نمایید.
تحقیقات نشان میدهد تیرامین موجود در انگور میتواند اثر بدی روی گروهی از داروهای ضدافسردگی با نام MAOI بگذارد؛ اگر از این داروها استفاده میکنید، با دکتر درباره رژیم غذاییتان صحبت کنید.
بازگشت به صفحه نخست