این روزها سریال «عصر پاییزی» به کارگردانی اصغر نعیمی از شبکه یک سیما در حال پخش است. داستان را احتمالا تا به همین حالا فهمیدهاید که از چه قرار است. اما چرا این سریال در صفحات آشپزی سینمایی ما قرار گرفته است؟ خب، نسرین مقانلو در سریال یک کلاس آشپزی به راه انداخته است و درست کردن کیک آلبالویی دو تخممرغه یکی از مهمترینهاست.
به گزارش لقمه، این کیک میتواند خوراکی لذیذی برای یک عصرانه خانوادگی شما باشد.
مواد لازم :
تخممرغ: 2 عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
پودرکاکائو: 2 قاشق سوپخوری
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
بیکینگپودر: نصف قاشق چایخوری
شیر و روغن: از هر کدام نصف پیمانه
آرد: 2 پیمانه
آلبالو:200 گرم
مواد لازم خمیر رویه:
آرد: یک پیمانه
مارگارین: یک قاشق سوپخوری
پودر فندق: 2 قاشق سوپخوری
شکر: 2 قاشق سوپخوری
آب سرد: به میزان لازم
طرز تهیه خمیر رویه:
- آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
- خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید.
نکته: آلبالو را میتوانید با کمی شکر پخته بعد به مایه کیک اضافه کنید یا به جای آن از مربا و کمپوت آلبالوی بدون شهد هم میتوان استفاده کرد.
طرز تهیه کیک:
- تخممرغها و شکر را هم زده تا حجم آن دوبرابر و سبک شود.
- شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
- آرد، بیکینگپودر وپودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید.
- وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید.
- مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.
- برای اطمینان از پخت کیک داخل آن خلال دندان وارد كنید اگر چیزی نچسبید، کیک آماده است.
بازگشت به صفحه نخست