لقمه: تاس کباب یکی از غذاهای سنتی ایران است که به شیوه های متفاوتی طبخ می شود.
مواد اولیه :
گوشت ران گوسفندی 400 گرم
پیاز یك عدد
گوجهفرنگی و هویج و سیب زمینی از هر کدام دو عدد
رب گوجهفرنگی یك قاشق غذاخوری
دارچین یك قاشق چایخوری
آب و روغن و نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
در قابلمهای كمی روغن ریخته و گوشت خردشده را كف آن بچینید. بعد به ترتیب روی آن پیاز، هویج، سیبزمینی و گوجهفرنگی حلقهشده را چیده و نمك، فلفل و دارچین اضافه كنید. رب را با كمی آب مخلوط كرده و روی مواد بریزید و مجددا آب را تا جایی اضافه كنید كه روی سطح تاس كباب را بپوشاند. حرارت را روشن كرده و اجازه دهید تاس كباب 45 دقیقه الی یك ساعت بپزد و جا بیفتد.