دستور تهیه تاس کباب دارچینی


لقمه: تاس کباب یکی از غذاهای سنتی ایران است که به شیوه های متفاوتی طبخ می شود.

مواد اولیه :

گوشت ران گوسفندی                         400 گرم
پیاز                                                 یك عدد
گوجه‌فرنگی و هویج و سیب زمینی        از هر کدام دو عدد
رب گوجه‌فرنگی                                 یك قاشق غذاخوری
دارچین                                            یك قاشق چایخوری
آب و روغن و نمک و فلفل                     به میزان لازم


طرز تهیه:                                                                                                                                

در قابلمه‌ای كمی روغن ریخته و گوشت خردشده را كف آن بچینید. بعد به ترتیب روی آن پیاز، هویج، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی حلقه‌شده را چیده و نمك، فلفل و دارچین اضافه كنید. رب را با كمی آب مخلوط كرده و روی مواد بریزید و مجددا آب را تا جایی اضافه كنید كه روی سطح تاس كباب را بپوشاند. حرارت را روشن كرده و اجازه دهید تاس كباب 45 دقیقه الی یك ساعت بپزد و جا بیفتد.

 

در تاریخ ۱۳۹۰ پنج شنبه ۶ بهمن
کدخبر:635منبع:آشپزی خانواده سبز شماره 49تاریخ انتشار:۱۳۹۰ ششم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-635.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر