یکسری شیرینی ها هستند که سال های سال است هنگام نوروز در بیشتر خانه ها سرو می شوند و می شوند وسیله ای برای شیرین کامی مهمانان.
مواد لازم
• 6 عدد تخممرغ
• 100 گرم آرد سفید گندم
• 100 گرم پودر نشاسته
• 4 تا 5 قاشق چایخوری گلاب
• روغن
• پودر قند
طرز تهیه
1. نشاسته را درون یک کاسه بریزید، سپس گلاب را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. تخممرغها را درون مخلوط بشکنید و هم بزنید.
2. آرد را الک و به مخلوط اضافه کنید.
3. درون قابلمه متوسطی روغن زیاد بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
4. قالب شیرینی پنجره ای را درون روغن داغ بگذارید. مواد را بریزید. به محض اینکه کمی خودش را گرفت، قالب را کمی جابه جا کنید تا جدا شود و قالب را بیرون بیاورید. آنها را تا زمانی سرخ کنید که طلایی شوند. سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.
5. پس از اینکه همه شیرینی پنجره ای ها آماده شدند، آنها را در ظرف دلخواه بچینید و روی آنها پودر قند بریزید.
بازگشت به صفحه نخست