شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز


یکی از شیرینی هایی که می توانید از آن برای پذیرایی مهمانان نوروزی استفاده کنید، شیرینی فندقی است که به راحتی در منزل تهیه می شود.

مواد لازم:

مغز فندق بوداده بدون نمك 125 گرم
مغز بادام بوداده بدون نمك 125 گرم
آرد سفید 250 گرم
پودر ‌قند 250 گرم
هل كوبیده یك قاشق مرباخوری
روغن 175 گرم
پودر پسته به میزان لازم



طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌كنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ كرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یك ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌كنیم و با پشت قاشق مواد را صاف كرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند
کدخبر:6359منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و يکم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6359.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر