محققان آمریکایی به این نتیجه رسیدهاند که مصرف منظم تخممرغ میتواند از ابتلای زودهنگام به زوال قدرت عقل موثر باشد.
به گزارش لقمه، آیا تخممرغ میتواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کند؟ این سوالی است که محققان دانشگاه تافز ایالاتمتحدهی آمریکایی را به انجام بررسیهای بیشتر وادار کرد.
محققان برای رسیدن به پاسخ این سۆال به مدت شش ماه داوطلبهای زیادی را جمعآوری کرده و به بررسی پرداختند.
ابتدا این شرکتکنندهها به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول روزانه دو عدد تخممرغ مصرف کردند اما این مادهی غذایی از برنامهی غذایی گروه دوم حذف شد.
سپس هر دو گروه تستهای مربوط به حافظه، قدرت بیان و تمرکز حواس انجام دادند. این سه عامل جزو فاکتورهایی هستند که در بیماری زوال عقل زودهنگام مورد بررسی قرار میگیرد.
محققان بعد از بررسیهای لازم به این نتیجه رسیدند که مصرف تخممرغ میتواند برای پیشگیری از زوال قدرت عقل موثر باشد. به خاطر اینکه سرشار از لوتئین و زآگزانتین است که هر دو جزو آنتیاکسیدانهای قوی محسوب میشوند.
محققان معتقدند که این آنتیاکسیدانها قادرند در قدرت درک و حافظهی داوطلبها بهبود چشمگیری ایجاد کنند. البته این محققان همچنان به پژوهشهای خود جهت رسیدن به نتایج قطعی ادامه میدهند؛ اما در هر حال به عقیدهی این محققان مصرف تخممرغ به تقویت قدرت حافظه و بهبود عملکرد ذهنی داوطلبها تأثیر مثبت میگذارد.
بازگشت به صفحه نخست