غذاهای نوروزی/
روش تهیه خورش به خراسانی برای ایام عید


خورش "به" آن هم به روش خراسانی یکی از خورش های خوشمزه محلی است.

مواد لازم برای 6 نفر :

گوشت: 400 گرم
آلوی خورشی (در صورت تمایل ) : 150 گرم
به : 300 گرم
روغن : 3 قاشق غذاخوری
لپه : 100 گرم
پیاز : متوسط 2 عدد
شکر: 2 قاشق سوپ‌ خوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه


طرز تهیه :

ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ می‌کنیم.
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده کمی تفت می‌دهیم.
لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌کنیم.
در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید.
اکنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌کنیم.
به زود پخته می‌شود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌کنیم.
نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شکر را هم به آن بیفزایید.

پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورش لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمائید.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند
کدخبر:6382منبع:خراسانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و پنجم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6382.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر