غذاهای نوروزی/
روش تهیه سوتی پلو اردبیلی برای چهارشنبه سوری


غذاهای سنتی بسیاری برای مناسبت های ایرانی از قدیم عرف بوده که یکی از آنها غذاهای مخصوص چهارشنبه سوری و خوراکی ها مخصوص آن شب است.

به گزارش لقمه، در شهر اردبیل در شب چهارشنبه سوری غذایی متفاوت پخته و سرو می شود که هم اسم و هم طعم جالبی دارد. سوتی پلو به معنای پلوی شیر پز است.

مواد لازم:

شیر 4 پیمانه
برنج خیس کرده 4 پیمانه
روغن حیوانی یا کره به میزان لازم
گلاب و عرق هل دو قاشق



طرز تهیه:

شیر را داخل قابلمه ریخته تا داغ شود و هنگام جوشیدن برنج را داخل آن بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید.

وقتی جوشید روغن و یا کره را اضافه کنید. وقتی برنج خشک شد و شیری داخلش نبود، آن را دم بگذارید. اگر هنوز برنج نپخته بود میتوانید کمی دیگه بهش شیر و در این هنگام عرق هل رو اضافه کنید.

پس از دم کردن برنج مراقب باشید که بیش از بیست دقیقه روی شعله نماند. این کته زود ته دیگ می بندد و ته دیگ خوشرنگی هم می شود. پس از کشیدن در دیس، با خلال پسته تزیین و سرو کنید.


نکته:

این پلو برای چهارشنبه سوری همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش سرو می شود.

می توانید از این پلو جایگزین پلوی فسنجان استفاده کنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۶ اسفند
کدخبر:6394منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و ششم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6394.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر