ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند


بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .

به گزارش لقمه، یکی ازروش هایی که می تواندباعث کاهش کلسترول شود ، استفاده ازرژیمهای غذایی گیاهی می باشد . وعده هــــــای غذایی حـاوی سبزیجــــات ، میوه ها ، حبوبات یا بنشن ها جانشین بسیارخوبی برای غذاهای دارای کلسترول بالا محسوب می شوند.

حبــوبات ، نان ، برنج ، ماکارونی وهمچنین نخود و لوبیاهای خشک شده حاوی منبع عظیمی ازنشاسته وفیبرهستند . با اینحال چربی اشــباع شده وکالری کمــــتری دارند . برخــــلاف مواردفوق ، نان های شـــیرمال و قندی ، تخم مرغ ، کره و شیر دارای چربی و کلسترول بالایی می باشند . شما می تــــوانید 6 تا 11 وعده ازمــــــوادغـذایی موجوددرگروه فوق راروزانه استفاده نمایید.

اگر دارای تری گلیسرید بالا ( نوعی چربی خنثی که ذخیره معمولی چربی انسان راتشکیل می دهد ) و LDL پایینی هستید ، باید از کربوهیدراتهایی استفاده نمایید که میـــزان کالری آنها زیر60 درصدباشد . فــــقط تعداد کمی از کربوهیدراتها می توانند کبد را برای افزایش کلسترول تحریک نمایند، این فرایـــــــند تحریک بعد از کاهش کلسترول درجریان خون اتفاق می افتد.

اگربه دنبال آن هستید که میزان کلسترول خود را کاهش دهید ، باید از رژیم غــذایی استـــــفاده کنید که منبع آن حیوانی نباشد . بعضی از فراورده های حیوانی دارای کلسترول LDL وچربی اشباع شده بالایی هستند . چربیــهای اشبــــاع شده میزان کلسترول خون را افزایش می دهند . گوشت قرمزازآن جمله موادغذایی است که دارای ویژگیهای فوق می باشد ، آنها سرشارازچــربی هستند ، برای مثال می توان به گوشت گاو ، سوسیسهای دودی ، گوشت اردک ، غــــاز وگوشت خوک اشاره نمود . بعضـــــی ازموادغذایی مانند کره ، زرده تخم مرغ ، فراورده های لبنی وحتی بستنی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع شده و کلسترول LDL هســـــتند . راه حل دیگر برای کاهش کلسترول LDL ، کاهس حجم چربیهای ترانس است که شما مصرف می نمایید .

این چربیـــها به طورفزاینده درجه LDL (کلسترول بد ) رابالا می برند ، اگر چه به مضـری چربیهای اشبــــــاع شده نیستند ولی می تواننــــد باعث کاهش HDL گردند . غذاهایی که حاوی روغنهای گیاهی هیدروژنه هستند درگروه چربیــهای ترانس قرارمی گیرند . چربیـــــهای ترانس درغذاهایی مانند چاشنی و ادویه مخصوص سالاد ، روغنهای گیاهی تردکننده شیرینی ، شیرینی‌جات ، موادغــذایی پردازش شده وغیره یافت می شوند . پس باید برای کاهش کلسترول LDL ازخوردن موادغذایی فوق اجتناب نمود .

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۳ فروردين
کدخبر:6422منبع:سلامت نیوزتاریخ انتشار:۱۳۹۳ سوم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6422.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر