آیا میدانید که خوردن بادامزمینی به مقدار ۵ بار یا بیشتر در هفته و هر بار ۲۸ گرم، احتمال بروز دیابت نوع دوم را در زنان کاهش میدهد؟
به گزارش لقمه، بادام زمینی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده، منیزیم و فیبر غذایی است که همگی خطر بروز دیابت را کاهش میدهند.
همچنین حاوی فیبر و منیزیم است که باعث کاهش مقاومت انسولین میشوند. وجود چربی امگا ـ ۳ نیز باعث حفظ سلامت سلولها، نرمی پوست و نیز کاهش میزان کلسترول کلی در خون میشود.
بادامزمینی منبع سرشاری از آهن، روی، ویتامینE، منیزیم و فولیک اسید است که تأثیر مهمی در مبارزه با مواد سرطانزا دارند.
بازگشت به صفحه نخست