روش تهیه ترشی گل سیر


ترشی گل سیر طعمی همانند سیر ترشی دارد ولی بوی آن کمتر است و به راحتی قابل خوردن است.

به گزارش لقمه، این ترشی با غذاهایی مثل ماهی، دمی و ماکارونی بسیار خوشمزه می شود و دهان کمتر از سیر بو می گیرد.

مواد لازم:

گل سیر   250 گرم

سرکه   به مقدار لازم برای تمام ظرف

آب انار   نصف لیوان

نمک  به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

گل های سیر رو بشورید و برای مدت 20 دقیقه با آب انار و سرکه بجوشانید بعد هم پس از سرد شدن در ظرفی ریخته بعد از 10 روز ترشی شما آماده است.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۶ فروردين
کدخبر:6433منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ ششم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6433.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر