ترشی گل سیر طعمی همانند سیر ترشی دارد ولی بوی آن کمتر است و به راحتی قابل خوردن است.
به گزارش لقمه، این ترشی با غذاهایی مثل ماهی، دمی و ماکارونی بسیار خوشمزه می شود و دهان کمتر از سیر بو می گیرد.
مواد لازم:
گل سیر 250 گرم
سرکه به مقدار لازم برای تمام ظرف
آب انار نصف لیوان
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
گل های سیر رو بشورید و برای مدت 20 دقیقه با آب انار و سرکه بجوشانید بعد هم پس از سرد شدن در ظرفی ریخته بعد از 10 روز ترشی شما آماده است.
بازگشت به صفحه نخست