بهترین روغن چه روغنی است؟


از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و در خورشت‌ها هم بهتر است کمتر استفاده شود چون کلسترول را بالا می‌برد.

به گزارش لقمه،حمید عبدی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگویی با گفت: کسانی که کلسترول بالا ندارند و سن آن‌ها زیر ۳۰ تا ۳۵ سال است می‌توانند به جای روغن نباتی مقداری کره طبیعی را روی برنجشان بریزند اما اگر کسی کلسترول یا تری گلیسرید بالا داشته باشد بهتر است از کمترین میزان روغن آن هم از روغن زیتون استفاده نماید.

وی افزود: بهترین روغن جایگزین روغن نباتی برای سرخ کردن روغن کنجد است به دلیل اینکه تا ۲۵۰ درجه حرارت را می‌تواند تحمل کند و برای سالاد روغن زیتون بهترین روغن است به شرطی که از زیتون طبیعی باشد.

وی اظهار داشت: از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد. در خورشت‌ها هم بهتر است کمتر به کار رود. چون کره کلسترول را بالا می‌برد اما در مجموع شاید ضررش از روغن‌های نباتی جامد کمتر باشد.

این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: بهترین روغن، روغن زیتون و روغن کنجد است به طوری که در قرآن کریم مصرف روغن زیتون تاکید شده است.

 

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۹ فروردين
کدخبر:6440منبع:باشگاه خبرنگاران تاریخ انتشار:۱۳۹۳ نهم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6440.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر