روش تهیه لقمه‌های چیزکیک و توت فرنگی


این دسر بسیار خوشمزه و زیبا است و می توانید برای مهمان های عزیز تهیه کنید تا از طعم عالی آن لذت ببرند.

مواد لازم

• 1 ¾ پیمانه خرده بیسکوئیت

• یک قاشق غذاخوری شکر

• 3 قاشق غذاخوری کره آب شده

• 900 گرم پنیر خامه‌ای نرم شده

• 1/14 پیمانه شکر

• ¼ پیمانه آرد کامل

• 3 عدد تخم‌مرغ

• یک قاشق غذاخوری وانیل

• نصف پیمانه خامه ترش

• 1.5 پیمانه خامه ترش

• ¼ پیمانه عسل

• یک قاشق چایخوری وانیل

• توت‌فرنگی

 

طرز تهیه

1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب مستطیلی نسبتا بزرگی را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، بیسکوئیت‌های خرد شده را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر با یکدیگر مخلوط کنید. کره آب شده را اضافه کنید و مواد را کف قالب فشار دهید تا سفت شوند.

3. برای تهیه مواد میانی، در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای و شکر را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا کمی پف کنند. آرد را به تدریج اضافه کنید. سپس تخم‌‎مرغ و وانیل را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. این مواد را روی خرده‌های بیسکوئیت در قالب بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر بپزید.

4. برای تهیه روکش خامه ترش و عسل، در یک کاسه متوسط، خامه ترش، عسل و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. چیزکیک را از فر خارج کنید. این روکش را روی آن بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را از فر خارج کنید و یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شوند.

5. سپس روی کیک را بپوشانید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید. برای سرو، آنها را مکعبی برش دهید و روی هر مکعب یک نیمه توت‌فرنگی بگذارید.

 

 

• تعداد: 54 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه

• زمان پخت: 50 دقیقه

• زمان سرد شدن: 60 دقیقه

 

ارزش غذایی

• کالری: 130

• چربی: 9 گرم

• کلسترول: 35 میلی‌گرم

• کربوهیدرات: 11 گرم

• فیبر: 2 گرم

• قند: 8 گرم

• پروتئین: 2 گرم

• کلسیم: 28 میلی‌گرم

• آهن: 2 میلی‌گرم

• پتاسیم: 198 میلی‌گرم

• سدیم: 91 میلی‌گرم


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
کدخبر:6478منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۳ هجدهم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6478.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر