روشهای پیشگیری از منگولیسم/ خواص گردو و علت پف دور چشم


مشاوران سلامت در پاسخ به پرسش تلفنی شهروندان درباره روشهای پیشگیری از تولد نوزاد مبتلا به منگولیسم، خواص گردو و علت پف دور چشم توضیح دادند.

به گزارش لقمه، یک متخصص زنان و زایمان می‌گوید: مادران باردار باید در سه ماهه اول بارداری برخی علائم مانند تهوع شدید، دردهای ممتد زیر شکمی و در سه ماهه دوم افزایش وزن ناگهانی و سردرد‌های شدید را جدی بگیرند و سریع به پزشک مراجعه کنند.

زهرا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در پاسخ به اینکه مادران باردار چه علائمی را به عنوان علامت خطر باید جدی گرفته و به بیمارستان مراجعه کنند، گفت:‌ در سه ماهه اول بارداری، در صورت بروز استفراغ و تهوع شدید، دیدن لکه خون قهوه‌ای یا قرمز روشن و خونریزی مادر باردار حتماً باید به پزشک مراجعه کند.

وی همچنین تأکید کرد که زنان باردار دردهای تیرکشنده و ممتد شدید زیر شکم را جدی گرفته و آن‌هایی که بیماری زمینه‌ای خاص دارند باید داروهای تجویزی خود را با پزشک متخصص زنان و زایمان هماهنگ کنند چرا که ممکن است برای جنین مشکل‌آفرین باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: از هفته 14 تا 16 به بعد اگر مادر باردار با علائمی مانند احساس سردرد شدید که ممکن است نشانه فشار خون بالا باشد، یا ورم ناگهانی و افزایش وزن ناگهانی که 2 کیلو در هفته است مواجه شد باید آ‌ن را جدی بگیرند.

 

علت پُف دور چشم چیست؟

امیر هوشنگ احسانی، متخصص پوست و مو می‌گوید: اگر چه پف دور چشم ممکن است به دلیل برخی بیماری‌ها در بدن بروز کند اما در بیشتر موارد فرد مشکلی‌ندارد و به دلایل ارثی یا خستگی و بی‌خوابی این حالت ایجاد می‌شود.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد علت پف دور چشم به ویژه پس از بیدار شدن خواب به این نکته اشاره کرد که دلایل مختلفی در این عارضه دخیل هستند که لزوماً همه آنها نگران کننده نیست.

وی گفت: تغییرات هورمونی حین قاعدگی در خانم‌ها ممکن است سبب تجمع مایعات به ویژه در بافت‌های زیر پوستی شوند. در این حالت تورم اطراف چشم که از قبل وجود داشته بارزتر می‌شود.

به گفته این متخصص پوست و مو تجمع مایعات در بدن در دوران بارداری، بیماری قلبی و کلیوی هم دیده می‌شود ولی در بسیاری موارد فرد از نظر سلامت هیچ مشکلی نداشته و پف چشم ارثی است.

 

خواص گردو

مریم مهرآزی در مورد خواص گردو خاطرنشان کرد: گردو از جمله مغز دانه‌هایی است که خواص بسیاری دارد و به راحتی روزانه با مصرف یک مشت گردو می‌توان نیاز بدن به ویتامین های B ، E و املاحی چون منگنز،‌ مس، آهن، فسفر، کلسیم، سلنیوم و پتاسیم را تأمین کرد.

وی به این نکته اشاره کرد که افرادی که مشکل پرخوری دارند و نمی توانند جلوی خود را در خوردن بگیرند با مصرف گردو تا حدی اشتها را می‌توانند کنترل کنند چرا که فیبر موجود در گردو از زمانی که وارد دستگاه گوارش می‌شود آب را به خود جذب کرده و مسیر طولانی را برای هضم سپری می‌کند و فرد تا ساعت‌ها احساس گرسنگی نمی کند.

وی افزود: همچنین افرادی که از یبوست رنج می‌برند با فیبر موجود در گردو مشکلشان برطرف می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ فروردين
کدخبر:6482منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۳ نوزدهم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6482.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر