طرز تهیه سماق پلو


لقمه: سماق محرك اشتهاست، ضدتب می‌باشد و در درمان بیماری‌های رماتیسمی، نقرس و برای برطرف كردن تهوع نیز موثر است، سماق را باید به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری كرد.


مواد اولیه:

برنج                            دو پیمانه
روغن                          1/4پیمانه
آب چغندر                     نصف پیمانه
پیاز بزرگ                      دو عدد
گوشت چرخ كرده           500 گرم
سماق                        سه قاشق غذاخوری
نمك و فلفل                  به میزان لازم




طرز تهیه:

یكی از پیازها را نگینی خرد كرده و در روغن تفت می‌‌دهیم تا طلایی شود. برنج را كه از قبل خیس كرده‌ایم آبكش می‌‌كنیم و پیاز سرخ شده و سماق را لایه لایه بین برنج می‌‌ریزیم و می‌گذاریم تا دم بكشد. گوشت چرخ كرده را همراه با یك پیاز رنده شده ورز داده و نمك و فلفل را اضافه نموده و به صورت توپ‌های كوچكی در می‌‌آوریم و در تابه بر روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا آب گوشت جمع شود سپس روغن را اضافه كرده تا تمام قسمت‌های آن سرخ شود بعد در هنگام سرو در كنار برنج قرار می‌‌دهیم. برای رنگی كردن برنج از آب چغندر استفاده می‌‌كنیم.

در تاریخ ۱۳۹۰ يکشنبه ۲۵ دي
کدخبر:650منبع:آشپزی سبز 76تاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و پنجم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-650.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر