طرز تهیه ماهی تیلا پیا با سس گوجه‌فرنگی


تیلا پیا، ماهی است که به صورت فیله در فروشگاه های مواد غذایی موجود است و طعم بهتری نسبت به بقیه ماهی ها دارد.

به گزارش لقمه، برای تهیه این غذا باید فیله ماهی تیلاپیا تهیه کنید. ما در این مطلب به شما یاد می دهیم چطور آنها را به همراه گوجه‌فرنگی و برنج تهیه و سرو کنید. در این حالت، ماهی کاملا آب‌دار و نرم خواهد شد.

به سس گوجه فرنگی آن، سیر، آویشن، ادویه دلخواه را می توانید اضافه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 30 دقیقه

 

مواد لازم

• 110 گرم فیله ماهی تیلاپیا

• 42 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی

• دو حبه سیر رنده شده

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• نصف قاشق چایخوری آویشن

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• فلفل خرد شده

• نصف قاشق غذاخوری آب لیموترش

• جعفری تازه برای تزئین

 

طرز تهیه

1. فیله تیلاپیا را خریداری کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. اگر ماهی ها منجمد هستند، آنها را در دمای اتاق کنار بگذارید تا یخشان باز شود.

 

2. کنسرو گوجه فرنگی را آبکش کنید و آنها را درون کاسه بریزید. سیر رنده شده، روغن زیتون، آویشن، نمک، فلفل و آب لیمورش را اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید.

 

3. کمی از این سس را داخل تابه بزرگ بریزید.

 

4. فیله های تیلاپیا را روی آنها بچینید.

 

5. باقی سس را روی ماهی ها بریزید.

 

6. آنها را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند و آب اطراف ماهی ها قل بزند. در آخر جعفری خرد شده روی آنها بریزید و سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين
کدخبر:6506منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6506.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر