هشدار! ذرت مکزیکی نخورید، خطر دارد


رییس انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار داد ذرتی که با عنوان ذرت مکزیکی در کوچه، خیابان و بازار سرو و فروخته می شود، از حالت سلامت بخشی در حال خارج شدن است.

به گزارش لقمه، دکتر مجید حاجی فرجی در گفتگویی با بیان اینکه با افزودن سس، نمک و روغن به ذرت میزان کالری آن افزایش می یابد، افزود: درچنین شرایطی، انرژی دریافتی حجم مصرفی آن بالا می رود و عوارض ناشی از اسیدهای چرب نیز ایجاد می شود.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هشدار داد: متاسفانه میزان نمک وسس ذرت مکزیکی درایران2 تا 3 برابر حد استاندارد است.

وی تأکید کرد: افزایش چربی های خون، افزایش آنزیم های کبدی و فشار خون در افراد مستعد نیز از عوارض مصرف کنترل نشده ذرت مکزیکی است.

دکتر حاجی فرجی هشدار داد: مصرف زیاد ذرت مکزیکی مضراتی را در پی دارد که گاهی اوقات کنترل و جبران آن دشوار است.

وی توصیه کرد: مردم در صورت تمایل و برای ایجاد تنوع در سرو ذرت ،بهتر است مقدار کمی ذرت در منزل را با سس و روغن زیتون کم به عنوان یک میان وعده کامل غذایی مصرف کنند.

این متخصص تغذیه یادآور شد: نباید فراموش کرد ذرت مکزیکی هایی که در کوچه و خیابان ها فروخته می شود به ویژه برای نوجوانان و جوانان مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت و باید این موضوع جدی گرفته شود.

حاجی فرجی خاطرنشان کرد: ذرت جزء غلات بسیار خوب، مغذی و حاوی ویتامین B و سایر ویتامین هایی است که در حفظ سلامتی موثر است و گاهی اوقات می تواند جایگزین مناسبی برای بسیاری از غلات باشد، اما برای چنین کاری باید درست آن را مصرف کرد.



بازگشت به صفحه نخست
 

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ فروردين
کدخبر:6508منبع:شفا آنلاینتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و يکم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6508.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر