پلوی مخلوط ماهی و میگو را این‌گونه تهیه می‌کنند


برنج یکی از غذاهای اصلی ایرانی هاست که به شیوه های مختلفی تهیه می شود.

لقمه: گاهی اوقات از پختن غذاهای همیشگی خسته می‌شویم پس بد نیست كمی سلیقه و ذوق خود را به كار گرفته و یك غذای جدید درست نموده و به همراه اعضای خانواده در این روزهای زمستانی میل كنیم.

مواد اولیه:

برنج                                              500 گرم
ماهی شیرو میگو پاک کرده                 هر کدام 300 گرم
گشنیز خرد شده                             دو پیمانه
شنبلیله                                        یك قاشق سوپخوری
پیاز نگینی خرد شده                         یك عدد
كشمش                                       یك پیمانه
آب تمرهندی صاف شده                     یك پیمانه
نمك، فلفل قرمز، زیره و زردچوبه و روغن و تخم گشنیز به میزان لازم


طرز تهیه: 
ابتدا پیاز را با كمی روغن تفت می‌دهیم. ماهی و میگو را در آب جوش انداخته با سركه و كرفس به مدت پنج دقیقه می‌جوشانیم تا بوی زخم آن گرفته شود. سپس ماهی‌ها و میگوها را در آبكش می‌ریزیم تا آب آن به طور كامل گرفته شود. سپس آنها را به پیاز داغ افزوده و نمك، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد اضافه می‌كنیم. بعد سبزی‌ها را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط نموده، آب تمرهندی را اضافه كرده و تفت می‌دهیم. برنج را آبكش نموده تخم گشنیز و زیره را كمی تفت داده، سپس به همراه سایر مواد، آن را لابه‌لای برنج ریخته و با آب و روغن برنج را دم می‌گذاریم. این پلو حدود یك ساعت زمان می‌برد تا آماده شود. سپس پلو مخلوط را در دیس كشیده و در صورت تمایل با كشمش سرخ شده آن را تزیین نموده و سرو می‌كنیم.

در تاریخ ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۸ دي
کدخبر:651منبع:مجله آشپزی سبز 68- ص61تاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و هشتم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-651.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر