دستور تهیه باقلاقاتق با مــایكروویو


باقلاقاتق غذایی شمالی است که می توانید آن را به سادگی در خانه و مایکروویو تهیه کنید.

مواد لازم برای شش تا هفت نفر

باقلا كشاورزی پاك شده: 500 گرم

سیر ریز خرد شده: چهار تا پنج حبه

شــوید تازه خـرد شده: یك پیمانه

روغن: چهار قاشق سوپخوری

زردچوبه: دو قاشق چایخوری

تخم‌مرغ: دو تا سه عدد

نمك: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

باقلا را با سیرها، شوید، روغن و زردچوبه مخلوط كرده، درون یك ظرف بدون درپوش گذاشته و داخل دستگاه قرار می‌دهیم و با مایكروویو 100 درصد به مدت پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا تفت بخورند. (مابین زمان یك بار هم می‌زنیم)

چهار پیمانه آب گرم اضافه كرده و با قدرت 100 درصد به مدت 10 دقیقه دیگر زمان می‌دهیم تا آب به جوش آید. بعد در ظرف را می‌گذاریم و ظرف را داخل دستگاه با قدرت 60 درصد، 20 دقیقه دیگر زمان می‌دهیم تا بپزد. (اگر خورش آب كافی نداشت كمی اضافه می‌كنیم). نمك اضافه كرده، تخم‌مرغ‌ها را روی آن شكسته و ظرف را با درپوش با قدرت 60 درصد، 10 دقیقه زمان می‌دهیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.

این خورش با كته یا چلوی ساده سرو می‌شود.

نکته: میتوان به جای شوید تازه از دو قاشق سوپخوری شوید خشك استفاده كرد كه در این صورت شوید خشك را بدون تفت دادن اضافه كنید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۲۳ فروردين
کدخبر:6516منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و سوم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6516.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر