چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید


بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و به همین دلیل هم کمتر آن را در سبد غذاییشان قرار می‌دهند. اما برای همه دردسرهای ماهی راه حل‌هایی وجود دارد. چند راه را که می‌تواند به شما کمک کند بیشتر ماهی بخورید، در ادامه این مطلب بخوانید.

به گزارش لقمه، ماهی یکی از مفید ترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.

فرار ماهی:
برای اینکه ماهی هنگام تمیز کردن از دست شما سُر نخورد، کمی نمک روی تخته ای که زیر ماهی گذاشته اید بپاشید و بعد ماهی را روی آن قرار دهید. ماهی به نمک می چسبد و بدون آنکه بلغزد، می توانید آن را پاک کنید.

جلوگیری از پخش شدن پولک ماهی (Fish Scales):
برای پیشگیری از پخش شدن پولک ها به هنگام پاک کردن ماهی، آن را درون ظرف بزرگ و پُر آبی قرار دهید و فلس ها را داخل آب، از بدن ماهی جدا کنید.

از بین بردن بوی ماهی از دست:
برای از بین بردن بوی ماهی از دستتان، دست های خود را با محلول سرکه (Vinegar) و آب یا آب و نمک بشویید.

جلوگیری از متلاشی شدن ماهی آبپز:
اگر جزو کسانی هستید که ماهی آبپز می خورید، ولی با این مشکل روبرو هستید که ماهی به هنگام پختن در آب متلاشی می شود، برای جلوگیری از این کار، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.

شیر و ماهی:
هیچ وقت برای ذوب کردن یخ ماهی آن را درون آب نگذارید. آن را درون شیر قرار دهید. شیر مزه یخ زدگی را از ماهی می گیرد و طعم دلپذیری به آن می دهد و همه فکر می کنند ماهی کاملا تازه است.

تیغ ماهی (Fish Bone):
اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد، کمی سیب زمینی پخته یا تکه ای نان خمیر بخورید. برای کم کردن درد و ناراحتی ناشی از تیغ ماهی در گلو، یک لیمو ترش را از وسط به دو نیم کنید و بعد به آرامی آب لیمو را بمکید. این کار به نرم شدن تیغ ماهی کمک می کند و زود احساس راحتی می کنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين
کدخبر:6529منبع:جام جم سراتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و چهارم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6529.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر