راویولی (ravioli) نوعی پاستای ایتالیایی (Italian Pasta) است که پخت آن در این کشور رواج دارد.
مواد لازم
مواد لازم برای خمیر راویولی
زرده تخممرغ: سه عدد
سفیده تخممرغ: یك عدد
شیر: 1/4 پیمانه
نمك: نصف قاشق چایخـوری
روغن مایع: 1/4پیمانه
آرد الك شده: دو پیمانه
طرز تهیه خمیر
زردهها و سفیده تخممرغ، شیر، نمك و روغن مایع را مخلوط نموده، آرد را به تدریج تا جایی به مواد اضافه میكنیم كه خمیر حاصل به دست نچسبد. سپس خمیر را به مدت سه ساعت استراحت میدهیم تا آماده شود.
مواد لازم برای داخل راویولی
گوشت چرخكرده: 400 گرم
پیاز رنده شده: یك عدد
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
شیر: 1/4 پیمانه
پودر نان: نصف پیمانه
رب گوجهفرنگی: دو قاشق سوپخوری
روغن مایع مخصوص سرخكردنی: به میزان لازم
سس سفید: دو پیمانه
پنیر گودا رنده شده: 200 گرم
نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه مواد داخل راویولی
گوشت، پیاز، جعفری، نمك و فلفل را با هم مخلوط نموده، ورز میدهیم تا كاملا حالت چسبندگی پیدا كند. شیر را به پودر نان افزوده تا به صورت خمیر درآید. سپس آن را به مواد گوشتی اضافه نموده و ورز میدهیم. از مایه كوفتههایی به اندازه گردو برداشته، در روغن سرخ مینماییم.
رب گوجهفرنگی را در روغن تفت داده و به آن نمك و فلفل میافزاییم، كوفتههای سرخ شده را به رب اضافه نموده و دو پیمانه آب به آن اضافه میكنیم سپس روی حرارت ملایم میگذاریم تا سس تبخیر شده و كوفتهها بپزند. در این مرحله كوفتهها را در آبكش ریخته تا سس اضافی آن جدا شود. خمیر راویولی را با وردنه روی سطح صاف پهن نموده، به صورت مربعهای كوچك بریده و كوفته را وسط خمیر میگذاریم.
سپس یك مربع خمیری دیگر روی آن قرار داده و هر دو خمیر را به هم میفشاریم تا به همدیگر بچسبند. در ظرفی چهار پیمانه آب، نمك و 1/4 پیمانه روغن مایع ریخته، روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید. راویولیها را در آب جوش انداخته تا چند جوش بزند، سپس در آبكش میریزیم. راویولیها را در یك ظرف نشكن چیده، روی آن سس سفید و پنیر گودا میریزیم. فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن نموده، راویولیها را در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار داده تا پنیر آب شده و روی خوراك طلایی شود.
بازگشت به صفحه نخست