چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟


افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانند شیر سویا هم مصرف کنند.

به گزارش لقمه، دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه گفت: شیر سویا (Soy milk) از خیس کردن دانه‌های سویا در آب و خرد کردن و فشردن آن بدست می‌آید. به شیر سویا کلسیم، تعدادی از ویتامین‌ها و انواع اسانس و طعم دهنده اضافه می‌شود تا از این طریق غنی تر و مغذی تر شود و مزه آن با ذائقه افراد سازگار شود.

 

وی افزود: افرادی که به شیر حساسیت دارند، می‌توانند برای تامین کلسیم از شیر سویا استفاده کنند، ولی برخی از افراد نگرانند که آیا شیر سویا جایگزین مناسبی برای شیر است، باید تاکید شود که اگر کسی واقعا به پروتئین شیر گاو حساسیت داشته باشید، معمولا به پروتئین موجود در شیر سویا نیز حساس است و با مصرف آن ممکن است دچار "واکنش‌های حساسیتی" شود.

نیستانی با بیان اینکه شیر سویا برای افرادی مناسب است که به شیر حساسیت ندارند، عنوان کرد: چرا که مصرف آن در افرادی که حساسیت دارند، باعث نفخ، دل درد و اسهال می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين
کدخبر:6541منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و پنجم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6541.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر