میگو را با خمیر بنیه، خوشمزه تر کنید


بنیه میگو (Shrimp)، از روش های پخت میگو است تا بوی بد میگو کمتر به نظر برسد و برای بچه ها هم بیشتر قابل خوردن می شود.

 مواد لازم


• میگو 250 گرم
• آب پیاز نصف قاشق غذاخوری
• تخم‌مرغ یك عدد
• نمك و فلفل به میزان لازم
• آرد 1/4 پیمانه
• ماست یك قاشق غذاخوری
• بیكینگ‌پودر یك قاشق مرباخوری
• روغن برای سرخ‌كردن به میزان لازم
• پودر سیر یك قاشق چایخوری
 

طرز تهیه

بعد از تمیز كردن میگوها آنها را شسته با آب پیاز، نمك و فلفل مخلوط می‌كنیم. تخم‌مرغ را خوب هم زده به آن آرد، ماست، نمك، پودر سیر و بیكینگ‌پودر را اضافه كرده و خوب مخلوط می‌كنیم، میگوها را در مایه غلتانده و در روغن سرخ می‌كنیم تا به رنگ طلایی در آید.

این غذا در كنار سیب‌زمینی سرخ شده، لیموترش تازه و سس تارتار بسیار لذیذ است.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
کدخبر:6571منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و هشتم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6571.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر