بنیه میگو (Shrimp)، از روش های پخت میگو است تا بوی بد میگو کمتر به نظر برسد و برای بچه ها هم بیشتر قابل خوردن می شود.
مواد لازم
• میگو 250 گرم
• آب پیاز نصف قاشق غذاخوری
• تخممرغ یك عدد
• نمك و فلفل به میزان لازم
• آرد 1/4 پیمانه
• ماست یك قاشق غذاخوری
• بیكینگپودر یك قاشق مرباخوری
• روغن برای سرخكردن به میزان لازم
• پودر سیر یك قاشق چایخوری
طرز تهیه
بعد از تمیز كردن میگوها آنها را شسته با آب پیاز، نمك و فلفل مخلوط میكنیم. تخممرغ را خوب هم زده به آن آرد، ماست، نمك، پودر سیر و بیكینگپودر را اضافه كرده و خوب مخلوط میكنیم، میگوها را در مایه غلتانده و در روغن سرخ میكنیم تا به رنگ طلایی در آید.
این غذا در كنار سیبزمینی سرخ شده، لیموترش تازه و سس تارتار بسیار لذیذ است.
بازگشت به صفحه نخست