برای کاهش کالری مصرفی چه غذایی انتخاب کنیم؟


متخصصان تغذیه و سلامت تاکید دارند تمام ویژگی‌های غذا اعم از رنگ، بو، طعم، بافت و شکل ظاهری آن روی اشتها و لذت غذا خوردن تاثیرگذار هستند.

به گزارش لقمه، نتایج بررسی پزشکان آمریکایی نشان می‌دهد ترکیب و بافت مواد خوراکی بر کنترل سهم هر وعده و میزان دریافت کالری (calorie) تاثیر می‌گذارد. متخصصان علوم پزشکی دانشگاه فلوریدای جنوبی اعلام کردند: در این بررسی به مطالعه ارتباط بین این که ماده خوراکی چگونه در دهان احساس می‌شود و همچنین تاثیر این حس بر میزان ماده خوراکی مصرفی، نوع غذاهایی که انتخاب می‌کنیم و میزان کالری که تصور می‌کنیم مصرف کرده‌ایم، پرداختیم.

به گفته این متخصصان، در بررسی‌های پیشین مشاهده شده بود رنگ، طعم و بو بر روشی که فرد غذا می‌خورد و از آن لذت می‌برد تاثیر می‌گذارد.

«دیپایان بیسواس» متخصص ارشد این مطالعه گفت: برای مثال افرادی که از مواد خوراکی سفت و با بافت سخت‌تر تغذیه می‌کنند، میزان کالری کمتری دریافت می‌کنند.

در مطالعه آشکار شد چگونه حس کردن بافت یک ماده خوراکی در داخل دهان بر میزان دریافت کالری از غذا تاثیر دارد. بنابراین افراد مجبور می‌شوند به مصرف غذاهایی با بافت سخت روی آورند. در این بررسی از شرکت کنندگان درخواست شد انواعی از مواد خوراکی با بافت سخت،‌ تقریبا سخت و همچنین نرم را تست کنند. سپس از آنان خواسته شد میزان کالری مصرفی خود را تخمین بزنند.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این متخصصان امیدوارند آگاهی از چگونگی تاثیرگذاری بافت غذا روی اشتها بتواند به انتخاب یک رژیم غذایی سالم و در نهایت مقابله با چاقی کمک کند.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۳۰ فروردين
کدخبر:6579منبع:ایسنا تاریخ انتشار:۱۳۹۳ سي فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6579.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر