تصاویر: کارگاه تهیه ماهی دودی


لقمه:ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می‌شود. ماهی دودی معمولاً در کیسه‌های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می‌شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می‌شود.


































عکس: محسن رضاپور

 

در تاریخ ۱۳۹۰ شنبه ۱ بهمن
کدخبر:658منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۰ اول بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-658.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر