مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران مبتلا به پرفشار خونی بسیار خطرناک است.
به گزارش لقمه، دکتر فرزانه ضرابی متخصص داخلی گفت: غذاهای کنسروی، سوسیس و کالباس که حاوی سدیم فراوان هستند برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا (High Blood Pressure) بسیار مضر است و در عوض مصرف میوه و سبزیجات و پیادهروی به درمان آنان کمک میکند.
وی افزود: پرفشاری خون معمولا هشدار بروز اختلالات عروقی و کلیوی است و ممکن است در هر سنی افراد مبتلا شوند.
این متخصص اظهار داشت: عدم تعادل عصبی، استعمال دخانیات (smoking)، آلودگی هوا، علل ژنتیکی نیز میتوانند از عوامل بروز این اختلال باشند.
ضرابی تصریح کرد: مصرف پنج وعده میوه، لبنیات کم چرب، سبزی و انجام ورزشهای صبحگاهی حداقل به مدت ۳۰ دقیقه ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین مصرف غذاهایی حاوی سیبزمینی، موز و خیار برای کاهش فشار خون توصیه میشود به شرطی که فرد داروهای کاهش فشار خون را با این مواد غذایی همزمان استفاده نکند.
ضرابی تاکید کرد: راه درمانی موثر، بررسی دقیق نوع دارو و میزان پتاسیم دریافتی در هر وعده رژیم غذایی است چون مصرف زیاد پتاسیم به کلیهها فشار آورده و فرد را در حالت استرس فیزیولوژیک قرار میدهد.
بازگشت به صفحه نخست