داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید


مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران مبتلا به پرفشار خونی بسیار خطرناک است.

به گزارش لقمه، دکتر فرزانه ضرابی متخصص داخلی گفت: غذاهای کنسروی، سوسیس و کالباس که حاوی سدیم فراوان هستند برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا (High Blood Pressure) بسیار مضر است و در عوض مصرف میوه و سبزیجات و پیاده‌روی به درمان آنان کمک می‌کند.

 

وی افزود: پرفشاری خون معمولا هشدار بروز اختلالات عروقی و کلیوی است و ممکن است در هر سنی افراد مبتلا شوند.

این متخصص اظهار داشت: عدم تعادل عصبی، استعمال دخانیات (smoking)، آلودگی هوا، علل ژنتیکی نیز می‌توانند از عوامل بروز این اختلال باشند.

ضرابی تصریح کرد: مصرف پنج وعده میوه، لبنیات کم چرب، سبزی و انجام ورزش‌های صبحگاهی حداقل به مدت ۳۰ دقیقه ضروری است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مصرف غذاهایی حاوی سیب‌زمینی، موز و خیار برای کاهش فشار خون توصیه می‌شود به شرطی که فرد داروهای کاهش فشار خون را با این مواد غذایی همزمان استفاده نکند.

ضرابی تاکید کرد: راه درمانی موثر، بررسی دقیق نوع دارو و میزان پتاسیم دریافتی در هر وعده رژیم غذایی است چون مصرف زیاد پتاسیم به کلیه‌ها فشار آورده و فرد را در حالت استرس فیزیولوژیک قرار می‌دهد. 


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۳۰ فروردين
کدخبر:6582منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۳ سي فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6582.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر