در یک روز چقدر پیاز بخوریم


این آنتی‌اكسیدان مفید در برخی دیگر از مواد غذایی از جمله سیب و چای نیز موجود است.

به گزارش لقمه، تحقیقات نشان می دهند که مصرف پیاز می‌تواند احتمال بروز آترواسكلروز یا تصلب شرائین را کاهش دهد. پژوهشگران انگلیسی دریافتند که پیاز حاوی نوعی آنتی‌اكسیدان به نام کرستین است كه می‌تواند از ایجاد التهاب در شریان ها و سخت و سفت شدن دیواره آنها پیشگیری کند. در حقیقت مشخص شد که ماده کرستین می تواند از افزایش فشارخون و همچنین تنگی و انسداد عروق تغذیه‌ كننده قلب (عروق کرونر) و در نتیجه سكته قلبی پیشگیری نماید.

به عقیده متخصصان مصرف روزانه 100 تا 200 گرم پیاز، بهترین تأثیر را روی دیواره عروق دارد. بررسی‌ها نشان داده است كه این آنتی‌اكسیدان مفید در برخی دیگر از مواد غذایی از جمله سیب و چای نیز موجود است.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
کدخبر:6617منبع:سیمرغتاریخ انتشار:۱۳۹۳ سوم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6617.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر