دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر


این کیک با ظاهری شبیه به املت اشتهای شما را تحریک می‌کند.

مواد لازم مناسب برای 8 نفر

خامه : 600 میلی‌لیتر
تخم‌مرغ : 4 عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه تازه : به مقدار لازم
پنیر چدار خرد شده : 60 گرم
ترکیب پنیرهای معطر خرد شده :60 گرم
اسفناج تازه خرد شده : 2 دسته
فلفل تازه تند خرد شده : یک عدد
گوجه فرنگی خشک شده : 140 گرم
اسپاگتی پخته شده : 400 گرم
کره : یک قاشق غذاخوری
گل مریم خرد شده : چند برگ


دستور پخت:

1. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت یا درجه 4 فر روشن کنید.

2. در یک کاسه بزرگ خامه و تخم‌مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیرها را هم اضافه کنید و بزنید. سپس اسفناج خرد شده، فلفل خرد شده و گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید. در آخر اسپاگتی پخته را به آن اضافه کنید و بدون اینکه له شود خوب با هم مخلوط کنید.

3. کره را در قالبی که حدود 11 اینچ قطر داشته باشد آب کنید. دقت کنید که کره را خوب بچرخانید تا کناره‌های قالب به آن آغشته شوند.

4. اسپاگتی را به آرامی در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. مریم گلی را اضافه کنید و قالب را برای 30 دقیقه در فر بگذارید تا لایه‌های بالایی اسپاگتی برشته شوند.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
کدخبر:6643منبع:چاشنیکتاریخ انتشار:۱۳۹۳ هفتم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6643.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر