پلو شوشتری همان طور که از نامش پیداست، غذایی متعلق به جنوب کشور است.
مواد لازم
برنج: یك كیلوگرم
فیله مرغ: 500 گرم
لوبیا چشم بلبلی پخته شده: دو پیمانه
شوید تازه: دو پیمانه
پیاز سرخ شده: یك عدد
زعفران: یك قاشق چایخوری
كره آب شده، نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را خیس كرده و پس از آبكش كردن كنار میگذاریم. پیاز سرخ شده را با فیلههای مرغ تفت میدهیم و زعفران، نمك و فلفل را اضافه كرده، یك استكان آب میریزیم تا پخته و آب آن بخار شود.
بعد شوید خرد شده و لوبیای چشم بلبلی را به آن میافزاییم و لابهلای برنج آبكش شده ریخته و دم میكنیم. پس از 45 دقیقه این غذا آماده است، موقع سرو روی آن كره میریزیم.
نکته: میتوان با گوشت چرخ كرده قلقلی یا تكه های گوشت شتر مرغ نیز این پلو را سرو كرد.
بازگشت به صفحه نخست