طرز تهیه پلـو شوشـتـری


پلو شوشتری همان طور که از نامش پیداست، غذایی متعلق به جنوب کشور است.

 مواد لازم


برنج: یك كیلوگرم

فیله مرغ: 500 گرم

لوبیا چشم بلبلی پخته شده: دو پیمانه

شوید تازه: دو پیمانه

پیاز سرخ شده: یك عدد

زعفران: یك قاشق چایخوری

كره آب شده، نمك و فلفل: به میزان لازم
 

 

طرز تهیه

برنج را خیس كرده و پس از آبكش كردن كنار می‌گذاریم. پیاز سرخ شده را با فیله‌های مرغ تفت می‌دهیم و زعفران، نمك و فلفل را اضافه كرده، یك استكان آب می‌ریزیم تا پخته و آب آن بخار شود.

بعد شوید خرد شده و لوبیای چشم‌ بلبلی را به آن می‌افزاییم و لابه‌لای برنج آبكش شده ریخته و دم می‌كنیم. پس از 45 دقیقه این غذا آماده است، موقع سرو روی آن كره می‌ریزیم.


نکته: میتوان با گوشت چرخ كرده قلقلی یا تكه های گوشت شتر مرغ نیز این پلو را سرو كرد.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۹ ارديبهشت
کدخبر:6666منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۳ نهم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6666.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر