موادغذایی بی‌ضرر و کشنده


برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی کشنده هستند که در این مقاله با آنها آشنا می‌شوید.

به گزارش لقمه، برخی از مواد غذایی برای سلامت ما مفید و دارای خواص زیادی هم هستند اما گاهی خوردن آنها کشنده است.

 

گیلاس- هسته گیلاس دارای سیانور است که خوردن دوتای آن کشنده است.

ریواس- برگ ریواس دارای اسید اکزالیک است که کشنده است.

 

کارامبولا– بومی اندونزی است در مناطق گرمسیری جهان یافت می‌شود به رنگ زرد متمایل به سبز یا زرد متمایل به نارنجی است دارای 5-6 دنده و به شکل ستاره است؛ اگر ناراحتی کلیوی دارید این میوه را نخورید و به دلیل داشتن «کارامبوکسین» باعث حملات قلبی و مرگ می‌شود.

 

سیب زمینی– اگر سیب‌زمینی سبز رنگ یا سایه‌هایی از رنگ سبز داشت را نخورید چون دارای «سولانین» نوعی سم است و موجب استفراغ و اسهال می‌شود.

مانیوک یا کاساوا– نوعی گیاه در آمریکای مرکزی و جنوبی مخصوصا در آمازون وجود دارد؛ همیشه باید شسته و پخته شود در غیر این صورت می‌تواند در بدن به سیانور تبدیل شود.

 

لوبیا قرمز– در صورتی که لوبیا قرمز خام خورده شود حالت تهوع شدید بوجود می‌آورد. گردو– خوردن گردو بیش از حد می‌تواند شخص خورنده را دیوانه کند.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت
کدخبر:6688منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۳ سيزدهم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6688.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر