لقمه: اگر «رنگارنگ پلو» را یك بار در یك مهمانی رسمی سرو كنید، مهمانان به تعریف و تمجید از شما بپردازند.
مواد اولیه :
روغن مایع یك و نیم پیمانه
كره 100 گرم
ماست پنج پیمانه
تخممرغ چهار عدد
مرغ یا گوشت و برنج از هر کدام یك كیلوگرم
اسانس خوراكی (سبز، قرمز و زعفران) به میزان لازم
پیاز دو عدد
خلال پسته و بادام و نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا مرغ یا گوشت را با پیاز، نمك و زردچوبه میپزیم آن را ریش ریش كرده و كنار میگذاریم. برنج را كه از قبل خیس كردهایم آبكش كرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم میكنیم. یك قسمت را با ماست، تخممرغ و زعفران به حالت تهچین در میآوریم قسمت دوم را سفید میگذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراكی سبز، ماست و تخممرغ میزنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط كرده و آنها را به صورت طبقهای روی هم به طور مساوی میریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار میدهیم و بعد از پخت آن را با ماست چكیده و خلالهای بادام و پسته تزیین میكنیم.
آموزش از مریم السادات امام کارشناس آشپزی