دستور تهیه میگو سوخاری اسپایسی


میگو از جمله مواد غذایی مفید است که البته برای بسیاری، نامطلوب است. با این شیوه پخت (Spicy Fried Shrimp) می توانید فرزندان خود را برای خوردن میگو ترغیب کنید.

مواد لازم:

میگو: 20 عدد
تخم‌مرغ: یک عدد
آرد سفید و آرد سوخاری اسپایسی: به میزان لازم
سبزی خوردن (نعناع، ریحان و شاهی) خرد شده: یک لیوان
زرشک: 3 قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمزان: 3 قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی پخته شده: 300 گرم
کره: 50 گرم
فلفل سیاه ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
پنیر چدار ورقه‌ای: به میزان لازم
گوجه‌فرنگی مینیاتوری: به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه سس:

سرکه سفید، سرکه بالزامیک، آب لیموترش تازه، روغن زیتون و سس خردل: از هرکدام 2 قاشق غذاخوری
ادویه سالاد و نمک: به میزان دلخواه


روش تهیه:

1. ابتدا میگوها را شسته و داخل آرد سفید می‌غلتانیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده، میگوها را به تخم‌مرغ آغشته کرده و داخل آرد سوخاری ادویه‌دار اسپایسی غلتانده و داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌كنیم اما دقت می‌كنیم كه کلا میگو احتیاج به زمان زیادی برای پخت ندارد. به محض طلایی شدن از روی حرارت برمی‌داریم.

2. سیب‌زمینی‌های پخته شده را نیز به شكل خلالی خرد كرده، در مقداری کره کمی تفت می‌دهیم. درنهایت زرشک‌ها را یک دقیقه با آن تفت می‌دهیم و وقتی كه تمام مواد آماده شدند سیب‌زمینی و زرشک را به مواد اضافه می‌كنیم.

3. تمامی مواد سس را به همراه پنیر پارمزان با هم مخلوط کرده و سس و سبزی خرد شده را با مواد سیب‌زمینی مخلوط می‌کنیم. پس از آغشته کردن سس نمک مواد را تنظیم می‌کنیم و خوراک آماده شده را بین 4 تا 5 لیوان پایه‌دار یا پیاله تقسیم می‌کنیم و مناسب با تعداد میگو‌ها روی خوراک می‌چینیم. درنهایت با پنیر چدار و گوجه مینیاتوری روی مواد را تزئین می‌کنیم.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
کدخبر:6716منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و نهم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6716.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر