لقمه: املت غذایی است که به آسانی و در عرض مدتی کوتاه آماده می شود.
مواد لازم:
گوجهفرنگی 500 گرم
رب گوجهفرنگی یك قاشق غذاخوری
قارچ اسلایسشده 100 گرم
تخممرغ 5 عدد
ژامبون خردشده 200 گرم
زیتون اسلایسشده و کره از هر کدام 50 گرم
پنیر تست دو ورق
فلفل دلمهای خردشده دو قاشق غذاخوری
آویشن، نمك و فلفل و روغن مایع و پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه:
گوجهفرنگیها را رنده كرده آب آن را جدا كنید. با قدرت 100 درصد (بالاترین قدرت) پنج دقیقه در دستگاه قرار دهید. سپس رب گوجهفرنگی، روغن، نمك و فلفل را اضافه كنید پس از چهار دقیقه گوجهفرنگی را با تخممرغ مخلوط نموده در ظرفی كه لبه كوتاه دارد ریخته با قدرت 100درصد پنج دقیقه داخل دستگاه بگذارید. پس از این زمان با یك قاشق مواد را هم زده تا یكدست شود سپس روی آن با قارچ و ژامبون پوشانده سپس به ترتیب پنیر پیتزا، فلفل دلمهای، زیتون و پنیر تست ریخته روی این مواد را كره نگینی خردشده بریزید. شش دقیقه زمان داده و در انتها آویشن اضافه كنید.
نكته:
1- به دلیل اینكه در مایكروویو تخممرغ در كنارههای ظرف سریعتر بسته میشود و برای اینكه دور غذا نسوزد حتما بعد از پنج دقیقه غذا را با یك قاشق هم بزنید تا یكدست شود.
2- برای برشته شدن میتوانید از گریل استفاده نمایید.
3- حتما آب گوجهفرنگی را از صافی رد كرده سپس با تخممرغ مخلوط كنید.