با این نوبرانهٔ خوش طعم، دندان را سفید کنید


مالیک اسید توت فرنگی در تغییر رنگ و سفید کردن دندان‌ بسیار مؤثر است.

به گزارش لقمه، دکتر مهرداد خبیری دندانپزشک گفت: مصرف منظم غذاهای ترد و سبزی و میوه‌های سالمی مثل هویج،سیب، گلابی، خیار و کرفس به عنوان نیرویی ساینده، جرم‌های دندان را تمیز و پاک کردن باقیماندهٔ غذا‌ها و جلوگیری از تشکیل پلاک‌ها کمک مؤثری می‌کنند.

وی افزود: همچنین مصرف لبنیاتی چون شیر و پنیر در تقویت و سالم نگه داشتن مینای دندان نیز نقش مؤثری دارند.

این متخصص خاطرنشان کرد: مالیک اسید انواع توت‌ها، به ویژه توت فرنگی به عنوان سنباده‌ای برای مینای دندان عمل کرده و کمک بسیار مهمی برای تغییر رنگ و سفیدی دندان به شمار می‌رود.

خبیری اظهار داشت: میکس توت فرنگی با مقداری جوش شیرین نیز در سفیدی دندان‌ها عملکرد خوبی دارد.

وی تأکید کرد: یک ساعت پس از مصرف غذا، مسواک بزنید. چون بعد از اتمام غذا، بزاق طبیعی PH محیط دهان را بازیابی و بعد از آن مسواک نقش مهم‌تری در پاک کردن جرم و پلاک‌های دندان دارد.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۲۰ ارديبهشت
کدخبر:6724منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6724.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر