در تابستان و روزهای گرم نیمه اول سال، نوشیدنی خنک بسیار می چسبد.
به گزارش لقمه، اگر روش تهیه نوشیدنی های جدید را هم بلد باشید، در خانواده تان طرفدار خواهد داشت. کوکتل و اسموتی با مواد موجود در خانه نیز به راحتی تهیه می شوند.
کوکتل (cocktail)
به ترکیب بیش از دو نوشیدنی، کوکتل گفته میشود. کوکتل ها شامل دو دسته الکلی و غیرالکلی (ماکتل) هستند. امروزه بیش از هزاران نوع کوکتل در جهان وجود دارد که هرکدام با توجه به مواد و نوشیدنی ها، آب و هوا و ذائقه هر منطقه درست شده اند و بعضی از آنها کمکم جای خود را در بین مردم مناطق دیگر باز کرده و جهانی شده اند. به طور مثال کوکتل موهیتو (Mojito) یک کوکتل کوبایی است که امروزه در اکثر نقاط جهان از جمله ایران طرفداران بسیاری دارد.
فراپه
فراپه در اصل به گونهای یخقهوه کفدار می گویند که با نامهای کافه فراپه و فراپه یونانی نیز شناخته میشود. فراپه را می توانید با میکسر یا شیکر درست کنید. برای تهیه آن نیز یک یا دو قاشق غذاخوری پودر قهوه و شکر را در لیوان بریزید و هم بزنید. سپس تکههای یخ یا آب سرد را اضافه و سرو کنید.
اما در تعریف دیگر، نوشیدنیهای سرد که مخلوطی از یخ و پوره میوه هستند را نیز فراپه می نامند.
اسموتی (smoothie)
اسموتی یک نوشیدنی مخلوط شده و گاهی شیرین شده است که از میوه تازه تهیه میشود و در برخی موارد خاص شکلات یا کره بادام زمینی دارد. علاوه بر میوه بسیاری از اسموتیها دارای یخ خرد شده، میوه یخ زده، ماست، عسل یا شربت و محتویات یخی هستند.
بازگشت به صفحه نخست