لقمه: خرما میوه پُر خاصیت است که برای مردم کشورهای اروپایی و آمریکایی تا حدی ناآشناست و آن را معمولا در کیک و شیرینی مصرف می کنند.
مواد اولیه:
خرما 250 گرم
گردو درسته یك پیمانه
پودر نارگیل به میزان لازم
كره و شیر از هر کدام نصف پیمانه
تخممرغ دو عدد
پودر شكر 1/4 پیمانه
آرد بیش از یك و نیم پیمانه
طرز تهیه:
كره را روی حرارت گرم كرده و به پودر شكر افزوده با همزن خوب بزنید. زردههای تخممرغ را اضافه كرده سپس شیر را ریخته و بعد آرد را كمكم به مواد اضافه كنید تا حدی كه خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت استراحت دهید. سپس روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز كرده و به صورت نوارهایی به عرض دو سانتیمتر ببرید. هسته خرما را در آورده و به جای آن مغز گردو قرار دهید. قطعهای از خمیر را به اندازه دور خرما بریده و دور كمر خرما بپیچید. خرما را درون سفیده تخممرغ غلتانده و بعد در پودر نارگیل بغلتانید به همین ترتیب همه خرما را درست كرده و در سینی فر بچینید. رولتها را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد كه از قبل گرمشده به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
نكته: در تهیه این رولت و بعضی از این دستورها از مایه خمیر هم استفاده میشود.