طرز تهیه مـرغ تـرش سـیخی


این غذا نیز همچون کباب ترش، غذای محلی استان گیلان است که پخت آن 20 دقیقه طول می کشد.

 

 مواد لازم برای شش نفر

سینه مرغ بدون استخوان: چهار عدد(یک کیلوگرم)

پیاز خرد شده: دو عدد

سیر له شده: یک حبه

زعفران دمکرده: سه قاشق سوپخوری

ریحان تازه: 50 گرم

روغن زیتون: چهار قاشق سوپخوری

آبلیمو: یک قاشق سوپخوری

رب انار: چهار قاشق سوپخوری

ماست: نصف پیمانه

کره: 50 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

سیخ چوبی: به میزان لازم
 

 

طرز تهیه

سینه‌های مرغ را به تکه‌های یک اندازه خرد می‌کنیم. پیاز، سیر، زعفران، ریحان خرد شده، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته تا یک‌دست شود.

مایه به دست آمده را در ظرفی ریخته، مرغ را با این سس مخلوط می‌کنیم. مرغ و سس را به مدت چهار ساعت در یخچال گذاشته، سپس رب انار و ماست را می‌افزاییم.

تکه‌های مرغ را به سیخ چوبی می‌کشیم. داخل ماهی‌تابه چدنی کره ریخته و پس از داغ شدن، سیخ‌ها را داخل آن چیده تا پخته شوند. این کباب را به همراه نان سنگک یا پلو سرو می‌نماییم.

 

نکته: حتما سیخ‌های چوبی را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید تا روی حرارت نسوزد.

 



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ خرداد
کدخبر:6784منبع:آشپزی خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۳ ششم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6784.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر