این غذا نیز همچون کباب ترش، غذای محلی استان گیلان است که پخت آن 20 دقیقه طول می کشد.
مواد لازم برای شش نفر
سینه مرغ بدون استخوان: چهار عدد(یک کیلوگرم)
پیاز خرد شده: دو عدد
سیر له شده: یک حبه
زعفران دمکرده: سه قاشق سوپخوری
ریحان تازه: 50 گرم
روغن زیتون: چهار قاشق سوپخوری
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
رب انار: چهار قاشق سوپخوری
ماست: نصف پیمانه
کره: 50 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیخ چوبی: به میزان لازم
طرز تهیه
سینههای مرغ را به تکههای یک اندازه خرد میکنیم. پیاز، سیر، زعفران، ریحان خرد شده، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته تا یکدست شود.
مایه به دست آمده را در ظرفی ریخته، مرغ را با این سس مخلوط میکنیم. مرغ و سس را به مدت چهار ساعت در یخچال گذاشته، سپس رب انار و ماست را میافزاییم.
تکههای مرغ را به سیخ چوبی میکشیم. داخل ماهیتابه چدنی کره ریخته و پس از داغ شدن، سیخها را داخل آن چیده تا پخته شوند. این کباب را به همراه نان سنگک یا پلو سرو مینماییم.
نکته: حتما سیخهای چوبی را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید تا روی حرارت نسوزد.
بازگشت به صفحه نخست