متخصصان اعلام کردند: مصرف بعضی مواد غذایی میتواند روند پیری را به تاخیر اندازد.
به گزارش لقمه، متخصصان دانشگاه آرکانزاس، روشهای طبیعی را برای جلوگیری از پیری ارائه دادهاند.
پیر شدن در افراد از زمانی که متولد میشوند، هم زمان با افزایش سن رخ میدهد و محققان اظهار میکنند که بعضی از عوامل منجر به پیری زودرس در افراد میشود. از این موارد میتوان به استفاده از محصولات نامناسب برای پوست و مواد غذایی ناسالم اشاره کرد. مواردی نیز باعث تسریع پیری میشوند مانند التهاب، کمبود مواد مغذی، کمبود آب و استرس.
استفاده از مواد غذایی مناسب نیز در کاهش روند پیری موثر است. مانند مصرف مقدار زیادی سبزیجات غنی از فیبر، زردچوبه، زنجبیل، سبزیجات برگ سبز، پروتئین، دارچین که سطح قند خون را کاهش میدهد و استفاده از اسید چرب امگا 3.
بازگشت به صفحه نخست