باورهای نادرست درباره شکلات سیاه


در این مطلب کوتاه شما را با 4 باور نادرست در مورد شکلات آشنا می‌کنیم تا با خیال راحت از این ماده‌ی غذایی استفاده کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید.

به گزارش لقمه، اگر عاشق شکلات سیاه باشید احتمالاً حرف و حدیث‌های زیادی در موردش شنیده‌اید. گاهی وقت‌ها شکلات سیاه به شدت مورد اتهام قرار می‌گیرد. خیلی‌ها پا را فراتر گذشته و مصرف آن را منع می‌کنند چون معتقدند باعث افزایش کلسترول خون می‌شود؛ اما این حرف‌ها تا چه اندازه‌ای درست است؟

در این مطلب کوتاه شما را با 4 باور نادرست در مورد شکلات آشنا می‌کنیم تا با خیال راحت از این ماده‌ی غذایی استفاده کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید.


شکلات سیاه باعث افزایش کلسترول خون می‌شود

این باور کاملا اشتباه است. با وجود اینکه چربی شکلات سیاه جزو چربی‌های اشباع شده است اما همین شکلات حاوی اسید استئاریک می‌باشد که مانع از افزایش میزان کلسترول می‌شود. برای همین می‌توانید با خیال راحت و بدون زیاده‌روی از آن استفاده کنید.


شکلات سیاه باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود

این باور درست نیست. شکلات سیاه به دندان‌ها نمی‌چسبد. اگر آسیبی نیز داشته باشد مطمئن باشید که کمتر از آب‌نبات‌ها و شیرینی‌جات دیگر است. علاوه بر این «تانین» موجود در کاکائو مانع از شکل‌گیری جرم و پلاک‌های دندانی می‌شود.

شکلات سیاه باعث آکنه و جوش می‌شود

اکثر متخصصان معتقدند که جوش‌ها و آکنه ربطی به رژیم غذایی ندارند. بلکه پای هورمون‌ها و نحوه‌ی مراقبت از پوست در میان است. باید بگوییم که تاکنون هیچ پژوهشی تأثیر منفی شکلات سیاه روی پوست را به اثبات نرسانده است. از قضا باید بدانید که محققان آلمانی به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف مداوم شکلات سیاه استحکام پوست را به میزان 16 درصد بالا می‌برد و پوست را خوش آب و رنگ‌تر می‌کند.


شکلات سیاه حاوی کافئین زیادی است

شکلات سیاه حاوی میزان اندکی کافئین می‌باشد. در واقع یک فنجان کاکائو فقط 5 میلی‌گرم کافئین دارد درحالی‌که در همین میزان قهوه 100 میلی‌گرم کافئین وجود دارد.

 

منبع: plaisirssante



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
کدخبر:6792منبع:تبیانتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و نهم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6792.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر