یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخشده و روغنهایی که به مدت طولانی حرارت دیده، حاوی مواد سرطانزاست و مصرف بیشتر غذاهای آبپز و بخارپز میتواند از بروز سرطان پیشگیری کند.
به گزارش لقمه، سیدضیاءالدین مظهری در گفتوگویی اظهار داشت: فعالیت بدنی زیاد و عدم مصرف منابع حاوی رادیکالهای آزاد از سرطانها پیشگیری میکنند.
وی گفت: رادیکالهای آزاد ترکیبات پیچیدهای هستند که به بافتها و سلولهای بدن حمله میکنند و با تغییراتی که در سلول ایجاد میکند، میتواند سرطان را به وجود آورد.
این متخصص تغذیه بیان داشت: غذای سرخشده یا روغنهایی که به مدت طولانی حرارت دیده، از منابع حاوی مواد سرطانزا است و مصرف بیشتر غذاهای آبپز و بخارپز میتواند از سرطان پیشگیری کند.
مظهری ادامه داد: کاهش مصرف گوشت قرمز و استفاده بیشتر از آبزیان میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و از بروز سرطانها نیز پیشگیری میکند.
وی اضافه کرد: میزان و کیفیت 35 تا 40 درصد از سرطانها با نوع تغذیه ارتباط مستقیم دارد و تغذیه سالم از بروز سرطان پیشگیری میکند.