دستور پخت سوفله سیب زمینی و گوشت


سوفله ها معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شوند، اما شما می توانید آنها را به دلیل بالا بودن کالری شان، جایگزین یک وعده غذایی تان کنید.

مواد لازم:

سیب زمینی : 4 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز : 1 عدد بزرگ
قارچ: 1 عدد
پنیر پیتزا: 170 گرم
سیر : 1 حبه
رب : 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم
 

طرز تهیه:

سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود. پیاز را خلالی خرد کرده و کمی تفت داده و با زردچوبه کمی تفت دهید.سپس سیر را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده سرخ کنید. رب را اضافه کنید و بعد هم قارچ را حلقه ای خرد کرده و با گوشتها کمی تفت دهید و کمی بگذارید تا مواد پخته شود و به خورد هم بروند، البته لازم نیست قارچ پخته شود و تقریبا 10 دقیقه برای پخت قارچ کافی هست.

یک ظرف مناسب برای گذاشتن در فر را انتخاب کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و نه خیلی باریک باشد و نه خیلی ضخیم و بعد مقداری از مواد بالا را روی آن بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا آخر ...


فر را روشن کرده و ظرفتان را در طبقه وسط با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه بگذارید تا روی پنیر هایتان طلایی شود.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد
کدخبر:6811منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ اول خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6811.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر