کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنیهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مصرف بستنی در کودکان زیر سه سال توصیه نمیشود، زیرا سیستم تغذیه آنها را دچار مشکل میکند.
به گزارش لقمه، محمد حسیبی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به میزان مصرف بستنی در گروههای سنی مختلف اظهار داشت: همه افرادی که از سلامت کامل برخوردار هستند میتوانند این ماده غذایی را به عنوان یک میان وعده استفاده کنند، البته مواردی نیز باید رعایت شود.
وی افزود: افرادی که به بعضی از عارضهها مانند خونریزی معده مبتلا هستند و یا افرادی که عمل لوزه را انجام دادند مجاز هستند که از بستنی استفاده کنند.
حسیبی عنوان کرد: مصرف بستنی برای کسانی که به بیماریهایی مانند چربی خون بالا و یا دیابت مبتلا باشند به دلیل اینکه این ماده غذایی دارای چربی و قند است، مجاز نیست، البته افراد مبتلا به دیابت میتوانند از بستنیهای رژیمی استفاده کنند.
وی بیان داشت: به دلیل اینکه در تولید بستنی شیر، تخممرغ و خامه استفاده میشود، افراد چاق نیز با مصرف بستنی در معرض چاقی بیشتری قرار میگیرند.
کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنیهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: به دلیل وجود چربی در بستنی این ماده غذایی دیر هضم است، بنابراین در بعضی از بیماریهای رودهای و دستگاه گوارش توصیه میشود تا از این ماده غذایی کمتر استفاده کنند.
حسیبی خاطرنشان کرد: مصرف بستنی در کودکان زیر سه سال توصیه نمیشود، زیرا علاوه بر کم اشتهایی در آنان ممکن است سیستم تغذیه آنها دچار مشکل شود.
وی بیان داشت: بستنی میتواند نیاز 10 تا 12 درصد از کلسیم و 10 درصد از فسفر مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند، همچنین بستنی حاوی ویتامینهایی مانندA ،D ،E ، K است.
حسیبی با تاکید بر شست و شوی دهان پس از مصرف بستنی متذکر شد: افراد باید از گاز زدن بستنی خودداری کنند، زیرا به دندانها آسیب میرساند.
کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنیهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد: همچنین از مصرف مایعات گرم بلافاصله پس از مصرف بستنی باید خودداری شود.
بازگشت به صفحه نخست