این غذاها احتمال سقط جنین را افزایش می دهد


مصرف مواد غذایی ترش در دوره بارداری موجب بروز اختلالات جنینی می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر محمد سنگری جراح و فوق تخصص زنان و زایمان گفت: مادران باردار باید در ماه‌های آخر از مصرف مواد غذایی ترش و قابض مانند خرمالو، سرکه، سیب ترش، ماست، گوشت گاو، فست فود، ماکارونی، بادمجان و حلیم خودداری کنند.

 

وی اظهار داشت: همچینن مصرف کرفس و گشنیز نیز ممنوع است زیرا گشنیز با کاهش قند خون مغز موجب کاهش حافظه نوزاد می‌شود و نیز مصرف حلوا، زعفران و غذاهای بسیار گرم و سرد مضر و احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد.


این متخصص خاطر نشان کرد: مصرف بنفشه و ختمی نیز موجب سقط جنین می‌شود و به طور کلی مصرف هرگیاه دارویی باید با تجویز پزشک باشد.

سنگری تصریح کرد: مصرف کاسنی و 10 -11 گرم روغن بادام شیرین به ویژه در ماه نهم بارداری بسیار مفید است.

گفتنی است: می‌توان عرق کاسنی را با خاکشیر مصرف کرد.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد
کدخبر:6827منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۳ دوم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6827.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر