به چه نوع غذایی وعده اصلی می‌گویند؟


یک متخصص تغذیه، درباره مصرف غذاهای فست‌فودی، گفت: افراد جامعه باید به غذاهای فست‌فودی به‌عنوان تنقلات نگاه کنند؛ چرا که جزو وعده‏‎های اصلی غذایی محسوب نمی‎شوند.

به گزارش لقمه، فرناز جزء‌دایمی اظهار کرد: به طور کلی فست‌فود به غذاهایی گفته می‌شود که در مدت زمان کمی تهیه شده و برای مصرف معمولاً نیازی به وسایل جانبی بشقاب، قاشق و ... ندارد و همین امر باعث شده افراد از سنین پایین به مصرف این نوع از غذاها، تمایل بالایی نشان دهند و به دلیل داشتن رنگ و لعاب زیاد مصرف این گروه از مواد رو به فزونی است.

وی افزود: فست‌فودها از چندین جنبه ایجاد خطر می‎کنند که یکی از این موارد قابل توجه به لحاظ تغذیه و ترکیبات موادی است که در آن استفاده شده است؛ این مواد دارای چربی و کالری بالایی هستند. در حالی که میزان ویتامین‎ها و املاح در این مواد درصد پایینی را به خود اختصاص می‎دهند.

جزءدایمی با اشاره به چربی و نمک بالای موجود در فست‌فودها، تصریح کرد: چربی و روغن‎هایی که در این مواد غذایی استفاده می‎شوند بسیار چاق‌ کننده هستند و منجر به اضافه وزن و چاقی می‎شوند. لازم به ذکر است این مواد غذایی از ارزش غذایی بالایی برخوردار نیستند. در واقع این غذاها باید گاهی به ‌عنوان غذا استفاده شود، نه اینکه در هفته 3 یا 4 وعده مصرف کنیم. مسئله دیگری که وجود دارد این است که در این نوع از غذاها معمولاً از سوسیس، کالباس استفاده می‌شود که فرد مصرف کننده از سلامت این مواد آگاهی نداشته و ممکن است فرد را دچار مشکلاتی کند.

وی یادآور شد: ما می‎توانیم به جای استفاده از غذاهای چرب و پرادویه از فست فودهای سالم و سنتی نظیر مخلوط میوه‎ها و سبزی‎ها، تحفه‎ها و تنقلات قدیمی، میوه‎های خشک شده که عوارض بسیار کمی دارند استفاده کنیم؛ چرا که چربی‏‌هایی که در این دانه‎های خوراکی وجود دارد برخلاف چربی‎هایی که در فست فودها استفاده می‌شود چربی‎های بسیار مفیدی هستند که نه تنها باعث بیماری نمی‌شوند بلکه چربی بد خون را کاهش داده و باعث افزایش چربی خوب بدن می‌شوند.

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ خرداد
کدخبر:6846منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۳ پنجم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6846.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر