چطور با تغذیه بر زایمان زودرس غلبه کنیم


پزشکان هشدار دادند رژیم غذایی ناسالم حاوی قند و چربی زیاد پیش از بارداری، خطر زایمان زودرس را تشدید می‌کند.

به گزارش لقمه، به گفته این پزشکان زنانی که پیش از بارداری مقدار زیادی مواد قندی و چرب مصرف می‌کنند در صورت باردار شدن بیشتر مستعد زایمان پیش از موعد خواهند بود.

«جسیکا گریگر» از موسسه تحقیقاتی رابینسون و متخصص ارشد این مطالعه گفت: وضع حمل پیش از موعد برای زنانی که رژیم غذایی نامناسب دارند 1.5 برابر نسبت به افراد دیگر بیشتر است.

به گفته گریگر، تولد پیش از موعد علت اصلی مرگ و میر و بیماری در نوزادان است و تقریبا در جهان در هر 10 بارداری یک مورد مشاهده می‌شود.

در این بررسی الگوهای تغذیه‌ای برای بیش از 300 زن به منظور درک بهتر از عادات غذایی‌شان پیش از بارداری مطالعه و مشخص شد زنانی که از مواد خوراکی غنی از پروتئین همچون گوشت کم‌چرب، ماهی و مرغ و همچنین میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند به طور قابل توجهی کمتر در معرض وضع حمل پیش از موعد هستند.

به گزارش ایسنا، به گفته این پزشکان زنانی که عادت به خوردن کیک‌ها، بیسکویت و خوراکی‌های حاوی چربی اشباع شده و مواد قندی دارند در صورت حامله شدن بیشتر مستعد وضع حمل زودرس هستند.

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ خرداد
کدخبر:6847منبع:خبرگزاری شینهواتاریخ انتشار:۱۳۹۳ پنجم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6847.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر