لقمه:این كباب مخصوص كشورهای عربی مانند سوریه، فلسطین و كشورهای مدیترانهای است.
مواد اولیه :
گوجهفرنگی خرد شده یك عدد
گوشت چرخ كرده 400 گرم
پیاز رنده شده و جعفری خرد شده از هر کدام نصف پیمانه
نمك، فلفل و زردچوبه و سیر کوبیده از هر کدام یك قاشق چایخوری
روغن زیتون 1/3 پیمانه
نان لبنانی یك بسته
ارده یك قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت، ارده، پیاز، زنجبیل، سیر نمك، فلفل، زردچوبه، گوجهفرنگی، جعفری و روغن زیتون را داخل غذاساز ریخته میكس كنید. نیم ساعت در یخچال گذاشته بعد نانها را به چهار قسمت برش زده وسط آن را روغن زیتون زده گوشت را وسط آن ریخته و دو طرف آن را نیز روغن زیتون بزنید.میتوانید آن را در فویل چرب شده گذاشته و در فر با حرارت 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید یا در درون ساندویچمیكر هفت دقیقه بپزید.
نكته: به جای گوجهفرنگی میتوانید یك قاشقغذاخوری رب اضافه كنید.