روش تهیه سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری


اگر می خواهید پیش غذایی سریع آماده کنید یا غذایی ساده بخورید که به سرعت آماده می شود، این دستور پخت را دنبال کنید.

مواد لازم

• 2 عدد سیب زمینی

• 3 حبه سیر رنده شده

• جعفری تازه و خرد شده

• نمک و فلفل سیاه

• روغن زیتون

 

طرز تهیه

1. دو عدد سیب زمینی را پوست بکنید و به قطعات بزرگ خرد کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید. بعد از پختن سیب زمینی ها را آبکش کنید. سپس سیب زمینی ها را درون یک ظرف نچسب بگذارید و درون فر با حرارت ۲۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا کاملا طلایی شوند.

2. سپس مقداری جعفری و ۳ حبه سیر را در هاون بکوبید و به آن نمک و مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب بکوبید تا مخلوط شوند. این مواد را با سیب زمینی ها مخلوط کنید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه آنرا درون فر قرار دهید تا سیب زمینی ها برشته شود.

 

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
کدخبر:6865منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ هفتم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6865.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر