روش تهیه قزل آلای رول شـده


قزل آلا یکی از انواع ماهی هاست که در بین ما ایرانی ها طرفدار بیشتری دارد. دستور زیر، روشی تازه برای پخت این ماهی است.

 مواد لازم


قزل آلا: یك عدد
سیر: یك حبه
روغن، نمك و فلفل: به میزان لازم
ریحان: پنج برگ
پیاز: یك عدد
جعفری خرد شده: به میزان لازم
 

طرز تهیه

قزل‌آلا را پاك كرده، تیغ آن را درآورده و می‌شوییم. از وسط و از قسمتی كه تیغ آن را درآوردیم، نصف می‌كنیم و حالا دو تكه ماهی داریم. در ظرفی نمك، فلفل، یك قاشق سوپخوری روغن مایع، سیر خرد شده و برگ‌های ریحان را ریخته و مخلوط می‌كنیم. ماهی را در آن گذاشته، به مواد آغشته كرده و یك الی دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

ماهی را از سیر و برگ ریحان جدا كرده و در دست لوله می‌نماییم، سپس در روغن قرار داده و به صورت غوطه‌ور سرخ می‌كنیم (در سرخ‌كن نیز می‌توانیم انجام دهیم). در انتها یك عدد پیاز را خرد كرده و همراه با جعفری، كف ظرف ریخته و ماهی را روی آن قرار داده و سرو می‌كنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ جمعه ۹ خرداد
کدخبر:6880منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۳ نهم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6880.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر