قزل آلا یکی از انواع ماهی هاست که در بین ما ایرانی ها طرفدار بیشتری دارد. دستور زیر، روشی تازه برای پخت این ماهی است.
مواد لازم
قزل آلا: یك عدد
سیر: یك حبه
روغن، نمك و فلفل: به میزان لازم
ریحان: پنج برگ
پیاز: یك عدد
جعفری خرد شده: به میزان لازم
طرز تهیه
قزلآلا را پاك كرده، تیغ آن را درآورده و میشوییم. از وسط و از قسمتی كه تیغ آن را درآوردیم، نصف میكنیم و حالا دو تكه ماهی داریم. در ظرفی نمك، فلفل، یك قاشق سوپخوری روغن مایع، سیر خرد شده و برگهای ریحان را ریخته و مخلوط میكنیم. ماهی را در آن گذاشته، به مواد آغشته كرده و یك الی دو ساعت در یخچال قرار میدهیم.
ماهی را از سیر و برگ ریحان جدا كرده و در دست لوله مینماییم، سپس در روغن قرار داده و به صورت غوطهور سرخ میكنیم (در سرخكن نیز میتوانیم انجام دهیم). در انتها یك عدد پیاز را خرد كرده و همراه با جعفری، كف ظرف ریخته و ماهی را روی آن قرار داده و سرو میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست